"Сурми Звитяги - 2015"

    19 жовтня у славному м. Вінниця проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сурми Звитяги», де юні вокалісти  Ладижинського НВК №1 стали лауреатами ІІІ ступеня.
     
     
     
           Ні для кого не секрет, що в нашому місті проживає неймовірна кількість обдарованих дітей, які неодноразово доводили, що талановиті діти — талановиті в усьому. Це і музиканти, і танцюристи, і спортсмени, і математики, і літературознавці. А виявити, розкрити, допомогти та сприяти розвитку таланту дітей, надати можливість проявити свою індивідуальність допомагають різноманітні конкурси та фестивалі. Це стосується і юних музикантів.
         У славному м. Вінниця проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сурми Звитяги», де юні вокалісти  Ладижинського НВК №1 стали лауреатами ІІІ ступеня.
      - Ми отримали незабутні враження, навіть повертатись не хотілось, - діляться враженнями учасники ансамблю «Стожари». – Ми -  велика дружна родина, а керівник Павло Дмитрович Казанцев – наш творчий татусь.
           Ладижани виконали українську народну композицію «Кучерява Катерина» та стрілецьку пісню «Їхав стрілець на війноньку». Кожна з пісень зачарувала журі своєю милозвучністю. Не зважаючи на те, що колектив існує лише другий рік, вони зуміли обійти багато професійних вокалістів.
      - Нам було дуже приємно, коли до нас підійшла завідуюча кафедрою хорового декламування Нінель Сізова та висловила своє задоволення щодо виступу та побажала творчих успіхів, - неймовірними враженнями діляться дівчатка ансамблю. 
          Недарма Ладижин славиться своїми талановитими дітьми.  На кожному кроці ми бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих, але кожному з них приділяють неабияку увагу. Тож будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а вчителі, які взялися за таку благородну справу, будуть їм у цьому допомагати. І на українському мистецькому олімпі кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!