Місячник шкільних бібліотек 2014р.

Звіт

Про проходження з 01.10.20114 по 31.10.2014 р.

Всеукраїнського Місячника бібліотек

у Ладижинському НВК №1

 

З 01.10.20114 по 31.10.2014 р. у Ладижинському НВК №1 проходив місячник бібліотек під гаслом: «Я люблю свою бібліотеку». Бібліотекарями нашого закладу використовувалась така мета як виховання в учнів почуття поваги і шанобливого ставлення до книги, вироблення в них потреби користуватися книгами, любити книги, виховувати читацький інтерес, бажання розширити світогляд, бережливого поводження з книгами.

За час проведення місячника бібліотек було зроблено:

o   Бібліотечний урок - Посвячення у читачі учнів 1-го класу;

o   Виставку малюнків до улюблених книг;

o   Акція «Подаруй бібліотеці книгу»;

o   Операція « Живи книго»;

o   Конкурс читців;

o   Книжкові виставки за темами: «У світі казки», «Прапор – державний символ України», «Ладижин - моя мала Батьківщина», «Козацькому роду нема переводу».

За час проходження Місячника бібліотек учні НВК №1 брали активну участь у всіх видах роботи, запропонованих бібліотекарем.

Висновки:

За допомогою різних форм роботи учні збагатили свій багаж знань про державні символи України, про свій рідний край і його історію; навчилися бережливе та охайніше ставитися до книг, подарували бібліотеці 54 книги. Даний захід дав змогу вкотре додати дітям часточки загальнолюдських цінностей, гуманізму, милосердя, духовності.

29.10.2014р.                                         Шкільні бібліотекарі:

Мартиюк О.В.

Трач І.В.

 

Чарівними стежками України

 

Подаруй бібліотеці книгу

 

 

 

У світі казки

Юні лікарі книг